Begeleiding en coaching van onderzoekers

cal_coachingThe Research Company begeleidt onderzoekers bij het opzetten en uitvoeren van hun onderzoeksopdrachten.  Zowel junior onderzoekers als de meer ervaren onderzoekers  maken gebruik van onze diensten.  Bij de junior onderzoekers gaat het meestal om het bedenken van de juiste opzet van het onderzoek en hulp bij het inzetten van datavergaringstechnieken.  Voor ervaren onderzoekers gaat het om faciliteiten en hulpmiddelen voor datavergaring.  De ervaren onderzoekers hebben inhoudelijke kennis om het onderzoek te doen en gegevens te analyseren maar beschikt niet over een callcenter,  drukkerij met scanafdeling of een veldwerkorganisatie.  Zij profiteren van kortingen op faciliteiten zoals callcenter,  scannen en veldwerkteams. Er wordt daarbij wel regelmatig een beroep gedaan op onze ervaring met het inzetten van datavergaringstechnieken.

Docentschap en scriptiebegeleiding

The Research Company is betrokken bij het Nederlandse HBO en MBO onderwijs voor de vakken marktonderzoek en onderzoeksmethoden. Onderzoekers van Research Company geven les voor de klas of begeleiden studenten individueel bij onderzoek.

Nieuwsbrief en tools

Onze nieuwsbrief bevat korte artikelen over onderzoeksmethoden en modellen.  Op onze website plaatsen wij daarnaast artikelen en interessante links over praktijkgericht onderzoek.