Ondersteuning voor onderzoekers

De ervaren onderzoeker die gewend is om zelfstandig onderzoek te doen kan in de praktijk vaak assistentie gebruiken.  Research Company biedt assistentie bij zaken als planning en coördinatie van drukken, verzenden en verwerking van vragenlijsten.  Hulp bij kostencalculaties en het vinden van de goedkoopste strategieën met behoud van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Omdat Research Company alle hulpmiddelen onder één dak heeft zijn wij in staat om samen met de onderzoekers snel de juiste keuzes te maken en tot uitvoering over te gaan.  Ook voor het combineren van hulpmiddelen (tools) bewijst ons bureau duidelijke meerwaarde.  Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een schriftelijk onderzoek dat nagebeld moet worden om de respons te verhogen.  Een ander voorbeeld is het combineren van een schriftelijke vragenlijst met een online panel en aanvullingen van strata doormiddel van veldwerk van deur-tot-deur.

Het einddoel van deze werkzaamheden is een schone, betrouwbare dataset waarmee u aan de slag kunt om uw analyses te maken.

Het feit dat Research Company onderzoekers van o.a. GGD,  CJG,  Erasmus Universiteit,  Univ. van Amsterdam en Univ. van Utrecht ondersteunt geeft al aan dat het ook voor de ervaren onderzoeker interessant is gebleken om onze assistentie en hulpmiddelen te gebruiken.