Online

Wij programmeren uw vragenlijst op basis van bijvoorbeeld een Word document.  Hierbij zijn geen beperkingen in de vormgeving. Omdat wij werken met eigen programmeurs (geen standaard software pakketten) kunnen wij maatwerk leveren. Dat betekent voor u: veel meer mogelijkheden in vormgeving en gebruik van media. Zo is het mogelijk om beeld of geluidsfragmenten te integreren in uw vragenlijst.

Standaard bieden onze online enquêtes een monitoring systeem. U krijgt een inlogcode waarmee u vanaf uw werkplek de vorderingen van de respons kunt volgen. Wij leveren de output in het door u gewenste formaat. (ingeval van SPSS, inclusief codeboek).

Voor online enquêtes die u via e-mail wilt aanbieden kunnen wij de coördinatie en ondersteuning verzorgen. Dat betekent dat u een bestand aanlevert met e-mailadressen en geadresseerden en dat de rest door ons wordt verzorgd.

Online – Panels
Voor de online enquête kunt u er ook voor kiezen om een Panel in te schakelen. Wij hebben samenwerkingen met de grootste panelbureau’s in Nederland.  Hierdoor kunt u snel en tegen lagere kosten gebruik maken van paneldiensten. Wij helpen u met het samenstellen van uw steekproefkader, selectie van het juiste Panel, begeleiding van uw opdracht en voortgangsbewaking.