Schriftelijk

Onze diensten bestaan uit advisering en uitvoering van het hele traject maar u kunt ook een deel van de werkzaamheden uitbesteden. De volgende werkzaamheden kunnen wij verzorgen:

  • Kostencalculaties / prijsvergelijkingen (drukken,  envelopperen, verzenden, porti)
  • Planning (doorlooptijden, handling, verwerking)
  • Ontwerp,  vormgeving vragenlijst
  • Coördinatie (aanlevering briefpapier/enveloppen, drukkerij, handlingunit, scanunit)
  • Dataset voorbereidingen (SPSS, codeboek, Excel,  CSV)
  • Scannen (plus eventuele kwalitatieve gegevens)
  • Data-contrôles en oplevering bestand

Scanservice

Wanneer u een hoeveelheid schriftelijke enquêtes heeft afgenomen en u wilt deze laten scannen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De orderbegeleider bespreekt met u het aantal te scannen pagina’s,  gewenste leverdatum en de gewenste vorm van de output (SPSS, Excel of CSV).
U kunt de enquêtes afleveren op Schothorst 1 , 3085 HS Rotterdam  of laten bezorgen op
Postbus 53067 3085HB Rotterdam.

Formulier design

Een aansprekende vormgeving, een vragenlijst die er verzorgd en gebruiksvriendelijk uitziet draagt bij aan de betrouwbaarheid van de gegevens en de hoogte van de respons.  U kunt er ook voor kiezen om uw eigen lay-out te gebruiken.  In dat geval passen wij onze scanners aan, aan de formulieropmaak van het Word-document.

Planning

Veel klanten maken ook gebruik van het feit dat wij de coördinatie verzorgen vanaf ontwerp verzending tot aan de oplevering van de dataset. Door de ervaring van onze coördinator kunt u de juiste beslissingen nemen als het gaat om responstermijn en remindermailings.  De aansturing van verzendunits wordt door de coördinator geregeld.  U kunt zich concentreren op het totale onderzoeksproces en voorbereiden op de analyse en de rapportage.

Codeboek

Onderzoek waarvan al een codeboek bestaat kunnen wij probleemloos overnemen zodat u de output krijgt met variabelen en labels zoals u dat zelf hebt opgegeven.  Wij kunnen het codeboek ook voor u samenstellen.