Software-ontwikkeling door eigen programmeurs

cal_programmeurThe Research Company werkt voor grote landelijke organisaties die hoge eisen stellen aan het beheer en beveiliging van dataverkeer en dataopslag.  Onze servers voldoen aan de eisen van Esomar.  Servers zijn alleen toegankelijk door onze eigen mensen,  achter beveiligde inlogcodes . De servers staan in beveiligde ruimtes.  Backups worden door ons verzorgd zodat er geen gegevens verloren gaan bij calamiteiten.

Wat betreft het bewaren van de data voldoen wij volledig aan de Esomar richtlijnen zoals vastgelegd in dit document.

Programmeertalen

Onze software is van Research Company. Wij maken geen gebruik van externe enquête software zoals standaard pakketten voor het programmeren van online enquêtes. Dit betekent dat wij altijd toegang hebben tot de broncodes van onze software en alles kunnen aanpassen aan de wensen van de klant.

Servicelevel

Onze programmeurs zijn 24-7 standby voor het doen van aanpassingen aan programma’s. Dit betekent voor u dat uw onderzoek kan rekenen op de maximale flexibiliteit wat betreft ondersteuning.  Zijn er veranderingen in de uitvoering van uw onderzoek of heeft u te maken met korte doorlooptijden dan is het belangrijk dat er snel gereageerd kan worden.  Het aanpassen van systemen op nieuwe omstandigheden of verandering in uw wensen gebeurt dus met maximale snelheid.  Ook in het weekend , ook ’s avonds tot 22 uur zijn onze mensen bereikbaar.